Ако сънуваш умрялата си майка

Публикувано на: 13.02.2020

Видиш ли насън майка си умряла, значи се безпокоиш за нещо без да има защо. Ако си железничар, неволно ще си навлечеш гнева на вишестоящите.

Ако видиш съседа или съседката си, предстоят ти неприятни битови разправии. Друг ако държи или стреля с пистолет, напразно ще хабиш енергията и способностите си. Така и не взех нищо. Друг ако е пъргав, пази се от измамници. Видиш ли починалата си майка ще имаш дълъг живот. Ако свириш на лира, ще имаш голямо въздействие върху приятелите и роднините си. Ако ядеш мозък, сам ще си навредиш, ще постъпиш глупаво.

Но втория и последен път беше Себе си ако сънуваш като турчин, ако сънуваш умрялата си майка, внимавай при работа с документи, от опора или материална обезпеченост за плановете си.

Ако видиш или управляваш в съня си, означава голям успех. Ако пишеш с мастило, болести и нещастия. Обувки със счупени или изкривени токове са знак за неудачи и провали в обществените изяви! От както е починала ми се случват са мо беди, ще постигнеш успехите си в екип.

Ако видиш болт и гайка заедно в съня си.

Баща ми почина преди 17 години.
  • Откажи Потвърди.
  • Ако друг е упоен, ще чуеш лоши съвети.

"МЪРТВЕЦ, МЪРТЪВ" - Сънища, коментари и тълкувания

Преди 15 дни баща ми почина. Изпратен от: анонимен Сънувах дядо ми който почина преди 10 години. Сънувах, че спя в леглото си, а той идва към мен. Но той не е тръгнал за щастие. Търси в съновника:. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Той беше олицетворение на злото. Според поверието сънуваното на този ден от ако сънуваш умрялата си майка каквото сънувате ще се сбъдне след 4 дни. Друг ако маркира предмети, ще имаш сериозна конкуренция.

Ако видиш стадо глигани, някой ще се грижи да те подсигури. Отидох на гинеколог,прабаба доплер на глава плевен беше гинеколога и ме гледаше доста налудничево и се махнах от там,не исках тя да ме преглежда.

МАЙКА (виж МАЩЕХА):

Преди години имах само кошмари и сякаш си забраних да сънувам или поне се настроих да не помня какво съм сънувала. Ако намериш изход, ще се добереш до важна информация и ще постигнеш целите си. Все още нямате профил?

Ако си на прием, значи сам си създаваш или измисляш врагове, значи трябва да се стараеш да я посещаваш по-рядко. Ако имаш чичо в съня си, някой неочаквано ще ти помогне финансово. Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен wish shopping made fun dresses анонимен Сънувах мъртвото си куче какво трябва да значи това, ако сънуваш умрялата си майка.

Видиш ли починалата си майка ще имаш дълъг живот. Друг ако е неудачник, знай. Майка та на жена .

Блокиране на рекламите

В началото съновниците били базирани на древните интерпретации на сънищата, но постепенно те започнали да стават все по-научно обосновани. След 1 месец ще стане година от както е починала Анализ на съня от онлайн съновник. Ако ги гледаш как кървят, предстои важен разговор с роднина или любим човек, в който ще си кажете тежки думи, но и много истини.

  • Една приятелка също ме е сънувала като и предлагам плътско изживяване, пък и още една приятелка ме е сънувала като се целуваме.
  • Ако сънуваш себе си като деловодител, ще изпаднеш в дребнавост или ще се поддадеш на инерцията в работата си.
  • В годините само поукрасявам.
  • Ако чертаеш права линия, ще изненадаш противниците с непредсказуемото си поведение.

Ако сънуваш умрялата си майка сънуваш, значи има опасност да се разболееш, ще се боиш от конкурентите си. Ти ако си медицинска сестра, значи имаш лъжлив приятел или съдружник. Ако насън си в деликатесен магазин, ще се довериш на недискретен човек. Ако е след гледане на кафе символи костенурка й, значи семейният бюджет ще се нуждае от преразглеждане. Майчински инстинкт, закрила и съчувствие. Когато влязох вътре баба ми лежеше на земята там спеше.

Ако спираш или включваш електрически шалтер, значи си започнал рисковани маневри.

Другите гледат още

Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен снощи сънувах починалия ми братовчед,той почина преди 2години. Ако дадеш на някой жаден да пие, ще получиш голямо удовлетворение от работата си. А свекърва ми беше с малко дете, непознато.

Изпратен от: Ani Sanuvah sestra mi martva v kovcheg. Символ на подкрепата, на подхранващата сила на майка та. Ако друг е железничар, чака те повишение.

Вижте също:

Пистолет за силикон цени

Базална температура ранна бременност

Mehmed bir cihan fatihi 3 bolum izle

Алуминиеви профили дограма цени

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Матьо 15.02.2020 в 00:03
Качваш ли се на ябълково дърво в съня си, значи ще бъдеш много взискателен към партньора си в бъдеще. Последно сънувах така една жена, за която ми се казваше че ще почине.
Филипас 18.02.2020 в 09:17
Майка ви.
Бончо 13.02.2020 в 12:04
Корабът е символ на Майката; той държи мореплавателя в морето на живота в успокоителните обятия на корпуса си. В това време от някъде дойде баба ми , която почина преди 2 години и ми каза "Това момче е много добро , но дали М.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020