Високата обиколка на витоша

Публикувано на: 03.03.2020

Тази събота протече седмото издание на Salomon Vitosha Trail — ! Ивет Лалова — 15 години на върха Николай Кръстев. В царството на вечния мраз: Как са се формирали ледниците?

Salomon Vitosha Trail - шесто издание на високата обиколка на Витоша по планинско бягане. Стартова такса Таксата за участие в състезанието е 12 лева в седмицата на самото състезание, 15 лева на място при регистрацията. Повече за състезанието, условия и записване, можете да научите от тук. Стартовете в събота са в , и часа. Състезанието по планинско бягане ще включва три трасета с три нива на трудност.

Най-голямата изкуствена ледена пещера Пътуване

Не един, а два рекорда бяха подобрени на SVT19 вчера. Не пропускайте. Не купувайте вино от сергии и паркинги. Награждаването ще се високата обиколка на витоша на хижа Алеко от часа. Лято. В царството на вечния мраз: Как са се формирали ледниците.

Нашите снимки от събитието са в албума. Състезанието по планинско бягане ще включва три трасета с три нива на трудност. Невалидем email адрес!

Runawave представят новия си каталог с вълнуващо Launch Party. Salomon Vitosha Trail shared an album. Задължително изискване за екипировка: зареден мобилен телефон, ветровка. Зареден мобилен телефон, ветровка и подходящи обувки за планинско бягане са единствените задължителни вещи.

Родопите - най-новият район в инициативата Rewilding Lost and Found: търси се собственика на това яке. За четвърти път над любители на бягането и планината ще премерят сили на Salomon Vitosha Trail, издание

Най-нови Най-четени Най-коментирани. Правила за ползване Политика за лични данни Реклама За нас Контакти. Драги приятели, Регистрацията за SVT18 отвори. Заредени с голяма доза настроение, ентусиазъм и силен спортен д. Visitor Posts?

От: Администратор -. Слави вкара в скандал жената на президента. Още по темата. Има три трасета, 27 километра, 12 километра и 4 километра, така че всеки може да избере подходяща за него дистанция.

Salomon Vitosha Trail. На SVT19 падаха рекорди. Регистрацията за SVT19 е отворена? Мавродиева в топ 10 на Спортист на Балканите. Очакваме Ви.

Препоръчани новини

В часа пред хижа Алеко на Витоша ще бъде даден стартът на първото за сезона екстремно състезание по планинско бягане на Витоша - Salomon Vitosha Trail Регистрацията за голямото бягане SVT18 е до събота вечерта, 26 май.

Миланович води на изборите в Хърватия. Драги приятели и фенове на планинското бягане, регистрацията за SVT19 отвори, за повече подробности, посетете сайта на събитието.

  • Късият маршрут синьо е 5 км със метра сборна денивелация, контролни пунктове К1, К2.
  • От: Администратор -.
  • Ново обвинение за адвокат на Цветан Василев.
  • Снимки от Високата обиколка на Витоша

Стартовете в събота са ви часа. Българските фрирайдъри откриват сезона тази събота! Кристоф Дюмарес гостува на тите Дни на предизвикателствата. Приключенията без компромиси започват с Basecamp Tours. Планинското бягане е спорт, чиято популярност избухна през последните десет години по света, високата обиколка на витоша. Славейков 11 ет. Любителите на планинското бягане за трета поредна година имат възможност да премерят сили на Високата обиколка на Витоша на 23 май г.

Така беше миналата година на SVT - тази неделя, за новото издание времето ще е по-добро! Lost and Found: търси се собственика на това яке.

Електронното записване затвори на 14 Май, но закъснели участници могат да се запишат на Старт-Финала. Forgot account?

Runawave представят новия си каталог с вълнуващо Launch Party. Рекордьорката на петобой Снежана Юрукова - на 75 год. Тази събота протече седмото издание на Salomon Vitosha Trail - .

Вижте също:

Xiaomi mi 9 pro цена в ташкенте

Сълзи от рая епизод 49 сезон 1 бг аудио

Двама мъже и половина сезон 1 еп 11

Светлината на моя живот епизод 974

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Митина 07.03.2020 в 23:30
За ваше удобство и сигурност препоръчваме да качите съответния GPX
Грациела 12.03.2020 в 20:44
Състезание по бягане на Витоша.
Герна 08.03.2020 в 05:45
Промените в климата може да увеличат бедността по све Още по темата.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020