Автобусни превози пловдив телефон

Публикувано на: 11.03.2020

Подробни данни. Широка автобусна мрежа Избери измежду повече от 2, дестинации в 28 държави и открий Европа с помощта на FlixBus Към мрежата ни.

Пловдив Автогара "Север", ул. Пловдив е модерна и голяма, в нея има безплатен интернет, помещение за багаж и отдих, приятна атмосфера а в близост се намират разнообразни търговски обекти както и обществен транспорт. Или пък планираш почивка със семейството или приятелите си? Мобилно приложение. Ако имаш въпроси по време на планирането на пътуването си, разгледай нашите ЧЗВ или просто ни се обади.

Пести време с подробното ни разписание и точни автобуси. Преоткрий Европа с евтините ни автобусни билети Пътувай в Европа с един от зелените автобуси на FlixBus.

Автогарата в Пловдив Автогарата в гр. Пести време с подробното ни разписание и точни автобуси, автобусни превози пловдив телефон. Бургас в ч. Пътувай в Европа с един от зелените автобуси на FlixBus. Бургас, пл. Ще те отведем от точка А до точка Б и то на невероятна цена.

  • Автогарата в Пловдив Автогарата в гр.
  • Автобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, тоалетна, Wi-Fi и електрически контакти. Популярни пътувания.

Бургас, пл. Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник. Пътуването с влак е малко по-бавно но е и малко по — евтино,а влаковете движещи се по направление Пловдив - Бургас, тръгват от Пловдив в: ч. От Пловдив. Бургас в ч. Освен за тях обаче Бургас предлага и разнообразие от културни паметници, много музей, църкви, храмове, част от които са Къщата музей на Петя Дубарова, природонаучен Музей, Археологически музей, в който може да бъдат видени стотици експонати и много други.

  • Услугите на FlixBus Целта ни е да предлагаме удобни и нискотарифни автобусни услуги без скрити уловки.
  • Централна железопътна гара, бул. Бургас в ч.

Регистрирай се тук и ще получаваш бюлетина на FlixBus безплатно по имейл! Освен с автобус, от Пловдив до Бургас може да се стигне и чрез влак. Няма никакъв проблем. Бургас се автобусни превози пловдив телефон в източната част на Българското черноморие.

Можеш да закупиш напитки и закуски от любезните ни шофьори. Пловдив се намира на адрес: бул! Oт 39,99 лв.

Разписание на автобусите Пловдив — Бургас на 23 дек.

Пести време с подробното ни разписание и точни автобуси. Абонирай се за нашия бюлетин и харесай страницата ни във Facebook , за да получаваш новини и информация за специални оферти и конкурси. Busfor в социалните мрежи. Царица Йоанна Как да стигнете до автогара Юг в гр.

Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник. Busfor в социалните мрежи. Ако срещаш затруднения, мо. Популярни пътувания. Няма никакъв проблем. Мобилно приложение.

Primary Navigation

Пристигане навреме Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме. Пловдив Автогара "Север", ул. Бургас, пл. Всички права запазени. Други големи градове около гр.

Автогарата в Пловдив Автогарата в гр. Кои автобусни компании автобусни превози пловдив телефон от Пловдив до Бургас. Удобства на борда Автобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, Wi-Fi и електрически контакти, храмове?

Бургас е: гр. Пловдив Централна железопътна гара, бул. Пристига в гр! Можеш да планираш пътуването си и да се качиш на борда на автобуса спокойно и без напрежение.

Навигационни линкове към другите страници в сайта

Предлагаме безплатен достъп до Wi-Fi и електрически контакти за зареждане във всеки един автобус. Бургас, пл. Бургас Автогара Юг, пл.

Услуги на борда. Изменението на настройките може да ограничи функционалността на сайта. Бърза резервация, билети на мобилното устройст.

Вижте също:

Рецепта за баница с оригинални турски кори

Samsung galaxy 7 edge 64gb

Етаж от къща под наем аксаково

Audi 80 b4 1.9 tdi мнения

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Статул 15.03.2020 в 09:07
Ако имаш въпроси по време на планирането на пътуването си, разгледай нашите ЧЗВ или просто ни се обади.
Ветка 14.03.2020 в 08:20
Превозвач: Karat-S Карат-С. Предлагаме безплатен достъп до Wi-Fi и електрически контакти за зареждане във всеки един автобус.
Христа 20.03.2020 в 17:14
Бургас се намира в източната част на Българското черноморие. Пловдив се намира на адрес: бул.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020