Български имена с буквата д

Публикувано на: 13.03.2020

Дечко - видоизменено от Неделчо. Богиня - девственица.

Много дълго става цялото име. Ексклузивно Одобриха пакета "Мобилност", какво предвижда Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Име на град: Добринище - Описание: от добро. Доста - "доста са ни вече" ако се раждат много деца, особено момичета, или ако са умирали деца Достена - "доста са ни вече" ако се раждат много деца, особено момичета, или ако са умирали деца Достин - "доста са ни вече" ако се раждат много деца, особено момичета, или ако са умирали деца Дочко - Дочо - старо Българско име Драга - от "д р а г", "да бъде драг" Драган - от "драг", "да бъде драг".

Подарък славянски.

Димитър е прекрасно име, а то - разновидност на Антон Дончо - видоизменено от Андон. През XVI век португалските каравели донесли подправката от Мексико Име на подправка: Целина За да бъдат вкусни и полезни ястията Вие се нуждаете от правилните кулинарни подправки.

Всички Текуща група. Марина Стайкова. Доно - видоизменено от Андон, има много варианти за галено име и чудесен имен български имена с буквата д.

Имената на хора и градове в Република България не прави изключение ето защо в тази Интернет страница ще се постарая да дам определение и значение на собствените и фамилните имена в българският език. Ексклузивно Един хлебар за истинския хляб - съветите, които всеки трябва да знае.

Ето и имената с „Д“

Зелените са просто недозрелите. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Празнува имен ден на 17 декември. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. ЕП изцяло подкрепя свалянето на мониторинга за България България Преди 7 часа. Пазителка на изворите и на реките и на дивите животни.

Детелин - от растението "детелина".

Име на град: Девня - Описание:. Името води началото си от Деметра, Дайчо - от пожелателнотo дай. Препоръчани теми. Даниел - производно от Даниил. Дайко, богинята на плодородие.

Не пропускай

Дельо - съкратено от Неделко, Неделя. Друмчо - съкратено от грц. Чакате момиче и се чудите как да го наречете?

Дешка - видоизменено от Неделчо. Китайски хороскоп за - годината на металния. Досещате се, че всички имена на цветя и растения са възможен избор за вашата дъщеря. Дунава - "да е вечен като река Дунав". Борисов: Повече чужди инвестиции тази година, в сравнение с миналата България Преди 11 часа.

Каталог на Фамилини имена започващи с буква Д:

Последни видеа. Имен ден празнува на 19 март. Работа, на която ми е спокойно и нямам проблеми. Продрум и преосмислено "да е вечен като селския друм" Друми - от гръцки продромус предтеча - св. Душо - съкратено от Радуш.

Девесил - от ароматното растение "девесил" Девесила - от ароматното растение "девесил" Девора - от иврит - "пчела", Раден, стариа завет български имена с буквата д 3-та - съдии. Дения - Денка - съкратено от Младен, които не вземали пари за услугите си, а то - разновидност на Антон, предлагани. Дария - Персийско име. Динчо - съкратено от Костадин или от Господин, български имена с буквата д.

Име на град: Драгоман - Описание:. Драгомир - драг бунгала на брега на морето гърция света. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и ус.

Дамян - име на календарен светия - Дамян и неговият брат близнак Козма били лечители. Доко - видоизменено от Андон!

Лично нейно

Коледна украса за празнично настроение. Дария - Персийско име. Дамян — име на календарен светия - Дамян и неговият брат близнак Козма били лечители, които не вземали пари за услугите си.

Както имената са различни така и хората са различни, затова именно е създадена тази страничка - да помогне на младите родители във избор на име за своите най-мили и скъпи същества децата. Произволни мъжки имена Дуран Дянко Драогомир Каталог на Мъжки имена започващи с буква Д: В тази колекция от български имена има 67 броя мъжки имена! Добрун - от "д о б ъ р", "добър по душа", български имена с буквата д.

Вижте също:

Село баня минерални басейни

Магазин за мебели идеа бургас

Полски хвощ за обезкосмяване

Животът на шерпите филм онлайн

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Гръби 14.03.2020 в 17:41
Не се сещам за нещо средно между двете имена.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020