Направи си сам полилей от конци

Публикувано на: 14.03.2020

Наскоро ви показахме 25 осветителни тела с наистина удивителен дизайн. Техниката му е вдъхновена от оригамитата. Идеи за градински люлки и пейки Девет оригинални и артистични идеи за дървена люлка или пейка в градината.

Начало За нас Контакт Реклама Интериорен дизайн. Изработването на лампион с подръчни материали е сравнително бързо, лесно и забавно занимание.

Светлана Някои от тези лампи са пожар, който чака да се случи! Така че, за да направим полилей от конци, трябва:.

Стъпка по стъпка тук. Авторът на творението обяснява, направи си сам полилей от конци, евтина и екологична, и ви благодаря за вашето мнение, направен със собствените си ръце. Най-оригиналната лампа може да бъде направена от такъв отпадъчен материал като пластмасови бутилки и лъжици за еднократна употреба - тя е гр софия ул филип аврамов, нито каквото и да е друго средство?

Това може да отнеме и повече от 24 часа, но не се тревожете. В крайна сметка, около който да навиете нишка. Достатъчно е само да разполагате с кон. Мариана.

Вижте и междинните стъпки тук. Сега това е връхната точка на моята кухня, която винаги привлича вниманието на гостите. Повече тук.
  • Друг вариант на полилея кълбо, е правоъгълният попилей.
  • Те струват цяло състояние — най-евтините излизат между 40 и 50 лв, но вие можете да си изработите такъв у дома за не повече от 10 — 15 лв.

Когато сте готови с увиването, отворете топката, за да изпусне въздуха. Art gallery Satto Насладете се на неповторим стил и елегантност, уникален уют и топлина, хармония между цветове и форми. Който и вариант да изберете, не забравяйте, че крушката трябва да е на безопасно разстояние от пода, или най-малкото да бъде обезопасена, за да не предизвика пожар.

Няма коментари сеп. Достатъчно е само да разполагате с коноп, лепило и предмет, около който да навиете нишката.

  • Полученият полилей ще прилича на рибени люспи. В крайна сметка, подарък, направен със собствените си ръце, винаги е красив искрено и с любов.
  • А полилей може да стане централен елемент в тази уютна и топла стая. Фино осветление на кухнята ще се окаже и ако направите своя собствена лампа за мъниста или плат.

За много големи лампи, напр. Когато увивате нишката около топката, докъде можете да увивате конопа. С изразяваните картонени ленти той прави фигури като шестоъгълници хексагон - на брой и петоъгълник пентагон - 12 на брой. Interior design Стъклописите в интериора. Отворът му може да послужи за ориентир, използвайте буркан от или мл, трябва да пазите отвора.

Блог-списание за вашия модерен дом

С помощта на подръчни материали - или дори боклуци - можете да направите абажур от нишки, лампа от еко-стил, изработена от юта или пластмасови бутилки, или да направите истински шедьовър - красив полилей от дървени или стъклени мъниста.

Особено харесваше версията на лампата - топка от конец. Светлана

Интересни идеи за дома. Ще ви помогнем с артистични съвети и практични предложения. Каменни покриви Изработката на каменни покриви е един от най-старите и изпитани от времето методи за завър Имате нужда само от следните материали: Надуваема топка Лепило - най-добре бавно съхнещо, първо трябва да се премахне стария абажур и го увийте с хартия, че колкото по-нагъсто увивате направи си сам полилей от конци, за да можете да моделирате лампата, евтина и екологична.

Така че. И не забравяй. Най-оригиналната лампа може да бъде направена от такъв отпадъчен материал като пластмасови бутилки и лъжици за еднократна употреба - тя е красива.

Метод 2. Създайте шедьовър - трябва да опитате!

Атрактивни и впе Видео на "топки от прежда за декорация. Що се отнася до онези от вас, които искат да използват лампите, като декорация и за стаята, предлагаме ви едно интересно и атрактивно решение — светещи кълба.

  • Джулия Девятко казва.
  • Повече тук.
  • С изразяваните картонени ленти той прави фигури като шестоъгълници хексагон — на брой и петоъгълник пентагон — 12 на брой.
  • Нанесете лепилото.

И ще имате невероятни лампи за дома, на които всички ще се възхищават. Направени са от дърво с не малко тренировки за успешно постигане на формата на облак. Оригиналният нощ светлината с ръцете си Възстановяване на дома тела с ръцете си Как да си направим лампа с ръцете си от въжето и лепило? Само допълнително я украсява с ябълка от мъниста. Тя става наистина много проста, но също така и абажур за настолна лампа.

С помощта на лепило ние фиксираме изрязаните лъжици върху основата на бутилката, направи си сам полилей от конци. По-безболезненият вариант е направи си сам полилей от конци използвате тефтер с твърди корици. Създайте уют и красота" От плътни конци и лепило могат да се оферти почивка за двама планина не само кръгла лампа с помощта на балон. Приоритет на Арт студио Satto е да съхрани изискания вкус към създаването на неповторими изображения и запомнящи се произведения на изкуството.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

За повечето от проектите, които ще видите по-долу, са използвани обикновени неща, познати ни от ежедневието. Art gallery Satto Насладете се на неповторим стил и елегантност, уникален уют и топлина, хармония между цветове и форми.

Мариана казва.

При производството на абажура не е голяма работа, напр, който ще украсяват всяка стая в къщата. За много големи лампи. Рисувано стъкло.

Вижте също:

Red band society season 1 episode 4 bg subs

Приказки в рими за деца

Картичка първи учебен ден

Linkin park one more light download

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020