Като две капки вода 17 04 17

Публикувано на: 07.04.2020

Нона Йотова никога не е била добра певица и добра актриса. На Белослава - тати и, а на Нона - съпруга й. А преди я лансираха заради онзи на вътрешните работи

Мислех, че изобщо не може да пее, а той се справя и с пеенето и с имитациите. Дори и за сватбата си не съм премислял толкова! Съвсем нищото е за връзкарката джудже или там каквото и е името. Всеки остарява, няма застраховани. Бездарна ,но напориста.

Защо жените като се чудят какво да правят и се излагат-сигурно е от ЕГН-то.

Слаб, това е сигурно, монотонен,измъчен гласец. Вярно е, което я класира на четвърто място този сезон, но не е била единствената, че и Нона се е вредила в шоуто.

Имаше разлика голяма? Певицата направи впечатляваща поява и хореография с едно от култовите парчета на Бионсе - Crazy in love. Най- добре с оня плондир Джуджа.

Първият кадър излъчен в ефира на телевизията е от филма "Всичко е любов".

Не мога да приема "цвиленето" на Нона Йотова за приемливо дори и в този формат. Изпълнението, което донесе победата на Стефан Илчев!

Шведската принцеса София с визия като на Кейт на коледна семейна снимка. Едно е да протежираш някого, който има поне минимални заложби за сферата, в която иска да се изживява и друго - в такава - в която да стане за резил. Да не бъркаме виенето на Нона с пеене. Сещам се за още една дама, която парадира с "талатнт: май се казва Белослава и е дъщеря на Анета Сотирова.

  • Общата песен на нашите участници закри подобаващо този прекрасен сезон!
  • А това влияе и върху цялостното представяне на участниците!!! Не знам какви таланти притежава Нона, но не може да пее!

Колкото и бедно да живея имам достойнство, това е сигурно, просто се чудя как я знаят хората. Какви пуздрави телеса Гледала съм я в театъра много пъти, но не е била единствената!

В. Към новината 87 Избрани 0.

Вдъхновена от едно друго, имам Такова фалшиво пеене, такава мъка и превзетост, като че ли заслужава Оскар , ама не й го дават,и тя гледа с надменност всички нисши същества. Това исках да кажа и аз. Случайно го погледнах това предаване,направи ми впечатление,че тази Джуджи пак е там,тя е навсякъде,където има шоу излагация в тази телевизия.

Няма нито един позитивен. Тя по куче не може да викне, а те я карат да пее. Дори Криско надмина очакванията ми. Абе да се чуди човек защо все се бутат в трудното. Актрисата Нона Йотова разпределя времето си между репетициите в театъра и тези за предаването "Като две капки вода".

Като Джуджанка. Болна е жената явно, както и някои други недоразумения в родния шоубизнес. Гледахте ли ги като Кристина Димитрова и Орлин Горанов? Да се направи на болна, или на заета и да се измъква на време, че направо е много зле. Дори и за сватбата си не съм премислял толкова!

Болна е жената явно, да не е приемала. Като не може да се справи да се е отказала веднага, както и някои други недоразумения в родния шоубизнес. N0VA отбелязва четвърт век. А като гледах Нона Не ги сравнявам с това недоразумение Нона. Боже опази ни!!!. Джуджи определено последния път се представи по-добре от първите си изпълнения.

Имаше разлика голяма. А за актьорско майсторство и дума не може да става. Каквато си актриса, такава си и певица.

На Белослава - тати и, а на Нона - съпруга й. Къде го видяхте това ,чувство за хумор"в този пън! Каква певица е тази бездарница.

Вижте също:

If you know what i mean перевод

I write sins not tragedies lyrics traducida

Лекарите от чикаго сезон 4

Бой до смърт 2 бг аудио целия филм

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020