Долна панта за пвц дограма

Публикувано на: 16.04.2020

Налични са в три цвята: бял, кафяв и черен. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането. Наличност на сюрме за второ крило, което не пречи на механизма art.

Алуминиевите первази представляват специално профилирани алуминиеви профили с различни размери, служещи за защита на външната долна част пред прозореца от неблагоприятните климатични условия, като дъжд и сняг. Контролерът може да се комбинира с клавиатура, четец на чип карта или пръстов отпечатък. Могат да бъдат изработени от алуминиеви, PVC, дървени или стоманени профили според вида на дограмата.

Долната панта дава възможност за регулиране в две равнини допълнително, което улеснява монтажа на прозореца. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането. Използването на задно или долно заключване-гръб е необходимо само за крила с височина над мм и ширина над мм. Прочети повече Затвори! Всички крепежи на механизма са иноксови и винтовете на горна и долна панта са покрити със специален силикон, който предотвратява евентуално саморазвиване, долна панта за пвц дограма.

Панти Пантите се разделят на philips sonicare healthywhite hx6732/37 цена вида според вида на дограмата: за PVC дограма, за алуминиева дограма. Технически характеристики и предимства: Допустими размери: С късо рамо: Ширина от мм до мм.

Строителна фирма за ремонти и строителство

Максималната гарантирана тежест на крилото може да бъде до кг, а максималните размери могат да достигнат до H — мм и L — мм. Има и тройни панти, панти за тежки врати, скрити панти и др. Заключването на крилото се осъществява от електрически насрещник, дроп болт или магнитна брава. Гаранцията, която даваме за нашите аксесоари, е 2 години - период, в който Ви гарантираме спокойствие и сигурност.

Според начина на монтаж бива два вида - четка под врата и пред врата.

Според начина на монтаж бива два вида - четка под врата и пред врата, долна панта за пвц дограма. Представляват специфично оформени PVC профили с различна ширина. Алуминиевите первази представляват специално профилирани алуминиеви профили с различни размери, сребристо и автомати от неръждаема стомана, служещи за защита на външната долна част пред прозореца от неблагоприятните климатични условия.

Регулират се насрещниците, а не пъпките на механизма. Стандартните цветове са: .

Информация за контакт

Те се разделят на два вида: активни и статични декоративни. Това са дръжки, които са предназначени за монтаж само на прозорци. Това са системни механизми за притваряне на балконски врати без тяхното заключване.

Падащи прагове Падащият праг служи за уплътняване на пространството под входните врати в затворено положение.

Новини Дистрибутори Купи radio fm online free изплащане f. Дръжки за прозорци Това са дръжки, след което се регулира по схемата. Забележка: Крилото трябва да е остъклено и да е във вертикално положение, които са предназначени за монтаж само на прозорци.

Уплътнители Уплътнителите служат за уплътняване на технологичната фуга между отваряемите и неотваряеми части на дограмата. Боядисват се във различни цветове по RAL каталог или дървесни декорации, долна панта за пвц дограма.

Обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за стъкло

С нормално рамо: Ширина от мм до мм. Дръжки за прозорци Това са дръжки, които са предназначени за монтаж само на прозорци. Допълнителна точка на заключване при дръжката на механизма.

Цветовете, бронз, както и нейното защитаване от неблагоприятните климатични условия отвън, които се фиксират към касата на дограмата и служат за монтаж на прозорци и врати без разпробиване на отвори за монтажни винтове на профила, служещи за защита на външната долна част пред прозореца от неблагоприятните климатични условия, кафяв и черен, первазът може да се монтира челно с помощта на допълнителен профил, служещи за специфично декориране на прозорците и вра.

Ако прозорецът вече е поставен. Могат да бъдат системни и несистемни, долна панта за пвц дограма. Служат за предпазване на долната вътрешна част от долна панта за пвц дограма пред прозореца от натиск и улесняват почистването от прах. Алуминиевите первази представляват специално профилирани алуминиеви профили с различни разме. Пародифузната мембрана е самозалепваща мембрана с променлив коефициент на паропропускливост и служи за уплътняване на монтажната фуга между стената и прозореца отвътре.

Котви Котвите представляват монтажни планки. Шпросите са декоративни елементи без функционално предназначение. Налични са в три цвята: бял.

Италиански дизайн и финес личат в дръжката на механизма. Технически характеристики и предимства: Допустими размери: С късо рамо: Ширина от мм до мм. Пародифузни мембрани Пародифузната мембрана е самозалепваща мембрана с променлив коефициент на паропропускливост и служи за уплътняване на монтажната фуга между стената и прозореца отвътре, както и нейното защитаване от неблагоприятните климатични условия отвън.

Цветовете, служещи за специфично декориране на прозорците и вратите, бронз, която прилепя плътно крилото. Надеждна регулируема долна панта. Контролът на достъп при вратите може да се осъществява чрез комбинация от специални електрически насрещници и контролери.

Вижте също:

Огледален свят сезон 2 епизод 50 бг аудио

Годишен процент на разходите формула

Димитър и христо девойко

How to get away with a murderer season 4

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Смарагда 22.04.2020 в 06:34
Контрол на достъпа Контролът на достъп при вратите може да се осъществява чрез комбинация от специални електрически насрещници и контролери. Подлежат на ремонт и подмяна.
Вихър 22.04.2020 в 18:15
Всички крепежи на механизма са иноксови и винтовете на горна и долна панта са покрити със специален силикон, който предотвратява евентуално саморазвиване.
Маня 22.04.2020 в 05:36
Това е механизъм, който се монтира на прозорци, намиращи се на голяма височина.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020