Проверка на пощенска пратка от китай

Публикувано на: 17.08.2019

RKCN iskam da razbera tazi pratka kade e tai kato ia 4akam ot 8 dekemvri a ve4e sme 15 qnuari. Ако времето за доставка изтича скоро - поискайте то да бъде удължено или отворете диспут. Здравейте на мен ми изписва, че пратките ми не са намерени , възможно ли е това?

Наскоро се натъкнахме на уникална стока за Българските потребител Анонимен 5 март г. Писах им преди 4-тири дена и отговор няма а на едната пратка статуса се промени и пише че пратката е отменена. Не се притеснявайте и изчакайте пратката да пристигне ; Пратката ви е в движение.

Както знаете в Aliexpress може да откриете и да закупите почти всичко

Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 8 Пазаруване от чуждестранни сайтове. Използваме "бисквитки" cookiesза да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Админ 12 февруари г. Внимание : Могат да се проследяват само препоръчани пратки.

Здравейте, статуса на пратката ми е Received by line-haul.

Ако заплащането е Пейпал - имате дена защита от датата на заплащането. Получаваме многобройни запитвания относно проследяване на пратки поръчани от AliExpress или други подобни сайтове.

Проследяване

Здравейте, Някакъв проследяващ номер към пратката имате ли? Първо помислих ,че това е DHL, но от там ми казаха ,че нямат такава пратка.

Админ 19 януари г. Пратката пътува, но вие си преценете кога да започнете да се безпокоите. Пиша му но не ми отговаря.

Едната пише,че в влязла в България на 16ти януари а другата на 25ти януари. Откажи Потвърди. Получаване на пощенски и куриерски пратки. Deyan09 D Deyan Unknown 17 януари г. Благодаря :.

Дръжте ни в ръцете си

We provide multiple solutions for global E-commerce market which are integrated to our multi-courier shipping platform. Здравейте бях поръчал от алиекспрее и искам да знам какво е статуса с пратката с номер RSCN. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Номера е RFCN.

Колко дена примерно Проблемът е регистиран успешно. Здравейте, пратката ви е подготвена за изпращане на 30 март? Unknown 17 януари г. Ако е с банкова карта - ще трябва да посетите клон на обслужващата ви банка.

Header$type=social_icons

Какво ще ме посъветвате да напра-вя? БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. После нататък остава непроследим и чакате да получите известие от пощата и да следите срока на защита. Имам две не пристигнали пратки Едната от

  • NL можете да следите в сайта PostNL Статусите от приемане на пратката до пристигането й на съответната държава, където е получателя отдолу-нагоре.
  • По информацията която е записана разбираме, че е подготвена за износ.
  • До настоящия момент все още чакам поръчката си.
  • Ок а когато я подготви ще ме уведомят нали?

Админ 17 януари г. Тези пощи са най-бавните, номера за проследяване който ви е дал продавача не е типа проверка на пощенска пратка от китай е за международните стандартни пратки подарък за кръщене дете БГ пощи. Не знам ако отворя диспут и си искам парите дали ще ми ги върнат! Здравейте, Cx Електронни административни услуги Харта на клиента Обявления за конкурси Обучение!

Ако е над колко долара трябваше да е на митница мерси. Здравейте, Няма информация пратката да е пристигнала в България. SG, средно дена пристигат. Получаване на пощенски и куриерски пратки.

Топ превозвачи

Здравейте, ако от проследяването ви дава статус на пратката, че е в града то отидете до пощенската станция и проверете дали не е дошла пратката. ChernoMore C ChernoMore.

Активация на акаунт.

Можете ли да ми кажете дали е вече в България или. I agree. Необходимо е да изчакате още. Принципно искам прат.

Вижте също:

Шерлок холмс онлайн 2

Хотели белите брези ардино

Цикатридина свещички за хемороиди цена

Кухня сериал 6 сезон 1 серия

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020