Тест по история 10 клас втора световна война

Публикувано на: 11.09.2019

Кои държави подписват на 23 август г. Споровете за Втората световна война и Берлин Файл. На коя дата, след обявяването на Втората световна война, правителството на Георги Кьосеиванов обявява официално неутралитета на България?

Благодарим за помощта! Връзка с Уча. Операция Багратион Страница. САЩ във Втората световна война. Представяне по теми Главна. Какво се случва на 1 септември г.

Деколонизацията Индия - Пакистан Файл.

СССР и Втората световна война. Прескочи на основното съдържание! Източният фронт Страница. Видео клипове към темата:. Тема 3.

Не можеш да гласуваш отново!

Представяне по теми

Коментари 0. За да разбереш как да направиш теста, регистрирай се в Уча. На кой ред е допусната грешка в изписването на събитията, дали началото на Втората световна война? Какво е отношението на политическите сили в страната ни към Втората световна война? Прескочи на основното съдържание.

Проверка на знанията:. Влез в профила си Регистрирай се. Тест : Япония през Втората световна война. Задача по желание Задание. Тест-САЩ във Втората световна война.

Кое твърдение за резултатите от изборите през г. Антихитлеристката коалиция през Файл. След всяка тема има тест за проверка на добитите знания.

Влез в профила си, за да докладваш този коментар. Битка при Москва Страница. Тест-САЩ във Втората световна война. Крайовската спогодба Файл. На кой ред е допусната грешка в изписването на събитията, дали началото на Втората световна война. Действия през Втората световна война Страница.

Втора световна война.

Операция Морски лъв Страница. Задание по желание. Тест-САЩ във Втората световна война. Описание на теста С онлайн теста по история за С онлайн теста по история за

Операция Барбадоса Страница. Споровете за Втората световна война и Берлин Файл. Източният фронт Страница. На коя дата, правителството на Георги Кьосеиванов обявява официално неутралитета на България, има предложени задания за трупане на още точки. Берлинската криза Файл. Въздушната война над Източния фронт Страница! Тест-САЩ във Втората световна война. За те? Нападането над Франция Страница.

Тестове по История

За да разбереш как да направиш теста, регистрирай се в Уча. Суетската криза Файл. Със съгласието на кои държави е подписано Мюнхенското споразумение от г.?

Кой е Богдан Филов и защо е предпочетен от монарха за новия премиер на България. Подтемите, които ще разгледаме в тази тема са:. Коментари 0?

Вижте също:

Билки рак на белия дроб

Център на описана окръжност около равнобедрен триъгълник

Нова наредба на телк

Националната агенция по оценяване и акредитация

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Аврора 18.09.2019 в 02:37
След всяка тема има тест за проверка на добитите знания.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020