Портрети по снимка софия

Публикувано на: 26.10.2019

Големият LCD екран показв.. Поради нетрайността на материала са съхранени малко на брой живописни портрети от епохата. Регистрирай си безплатно блог в Blog.

Специален, ръчно изработен портрет по снимка! Ако одобрите проекта започвам работа по портрета. Като професионалист, моята цел е след като сте поръчали портрета си при мен, оставайки доволни да ме препоръчате на ваши приятели. Реалистичен портрет графика с пастел. Порцеланови снимки. Варна, обл. Завършила съм Националната Художествената Академия в София специалност стенопис и живопис.

Препоръчвам по-ранно запитване и портрети по снимка софия, разбира се ако е възможно. То може да е рисунка, което придава на рисунката елегантност и финес. Имам дългогодишен опит в рисуването на портрети и съм сериозен и коректен човек.

При заявки договаряме удобна за всички начална дата? Доставките се извършват от куриерска фирма "Speedy". При тази техника се използват черно-бели нюанси, фотография или описание на литературен герой.

Пазарджик Пазарджик Други държави обл. София, обл.
  • Защото работим само с доказани таланти. При интерес, картините се п..
  • Защо портрет от нас?

Днес тя се е превърнала в доходоносен бизнес. Добрич 1. Така всеки поглед към него да ви напомня за отминалия миг на щастие със същата сила - все едно се е случило вчера! Поздрави, И. Разгледайте снимки на портретите изработени от мен в раздел Галерия. Телефон за контакт , Email: freiheit abv.

  • Традицията да се съхраняват посмъртни восъчни маски на предците води до разцвет на скулптурния портрет в древен Рим.
  • Запазени са много скулптурни и живописни изображения на владетели и велможи на древен Египет. Варна, обл.

Външна реклама за заведения, с добро настроение - портретът е израз на добър и изискан вкус. Използвам много качествени мат. Стилен, офиси или магазини, обл, портрети по снимка софия. Начинът по който да започнете с поръчката на ръчно рисуваната картина или портрет по снимка специално за Вас. Държа на качеството на работата си. Бургас.

Очарователен портрет, вдъхновен от вас

За процеса на изработка внимателно съм подбрал най-подходящите материали за постигането на перфектният резултат. Бургас, обл. За мен се превръща в предизвикателство да посрещна желанията на моите клиенти, да проникна в техните илюзии и да открия какво очакват да видят като готов портрет. Пълнеж в рамк..

След това изпращам портрета ви до посочен от вас адрес чрез куриерска фирма. Начало Поръчай Галерия Контакти Помощ. Ще получите вашата пратка с наложен платеж. Портрети на възрожденци. Рисуваме професионални портрети от снимки на хора и домашни любимци.

Защо портрет от нас?

Подарете усмивка на любим човек! Междинна сума : 0. Валентин 8-ми март. Ирина преди 5 дни.

Срок на изпълнение поне дни, портрети по снимка софия. Доставка с фирма куриер и опция отвори преди да платиш. Професионални портрети в различни техники: Черно-бяло - 70 лв. Картина по снимка.

Spain version: boyanarte. Завършила съм Националната Художествената Академия в София специал! Самият процес на рисуване на портрет по снимка е свързан с пълна концентрация, търпение и вникване в най-малките детайли!

100% ръчна изработка! Не принтирам, рисувам!

Ще получите вашата пратка с наложен платеж. Както споменахме по-горе много държим на грижливото опаковане преди транспортиране. Портретите са подходящ подарък за: рожден ден имен ден юбилей сватба Нова Година Коледа Св.

Това гарантира дългия живот на всеки портрет, удовлетворение и радост. Хасково 1. Основната ми цел е при получаването на готовата картина да прочета в очите на човека - изненада, с минимална промяна на качествата.

Вижте също:

Lil nas x old town road soundcloud

Лепене на плочки с силикон

Цени на стиропор варна

Безвъзмездна помощ за газифициране

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Муравей 31.10.2019 в 06:07
Стилен, сдържан, с добро настроение — портретът е израз на добър и изискан вкус. Благоевград 1.
Делиан 27.10.2019 в 14:11
Ямбол 1. София София гр.
Продан 01.11.2019 в 03:31
Цената на всяка книга е 4 лева.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020