Пожелания за рожден ден юбилей на мъж

Публикувано на: 05.11.2019

Пожелавам ти от все сърце да си вечно борбено момче! Бъди човек на честта!

Нека късметът и благополучието са твой верни спътници в живота! Нека, където се докоснеш, да се превръща в чудна красота! Влез в най-близкия бар. Не само на рождения ден, но всеки следващ ден, да носи задоволство от живота, вдъхновение за постижения и желание за живот, любов, създаване! Пожелай си нещо и отвори очи, за да го видиш ти! Поздравления за рождения ден! Пожелавам ти от сърце и душа цяла планина, от здраве, късмет, любов, щастие и изпълнение на всички желания!

Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Всичко, за да се радваш на живота. Много любов, което искам да ти пожелая е теб самия. Бъди винаги готов за нови предизвикателства и приключения по всяко време. Наслука и попътен вятър.

Най-сърдечно пожелавам всичкото щастие на света да е твое! Вече си голяма—на мама красива отмяна! Да се радваш на правнуци и да въодушевяваш младите с пример!
  • Бъди извор, но не за всяка жена!
  • Всички да са много горди с теб! Желая семейно щастие, любов и разбиране.

Развлечения в свободното време

Живота си в щастлив да претворим! Захвърли товара на тревогите, поеми тежестта на благопожеланията на всички, които те обичат! Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Пожелавам ти любов истинска, чиста и споделена. Пожелавам ти здраве и сили като на скали.

  • И като капак на това една вярна жена, Която да кара не само твоята скъпа кола, а и да сгрява старческата ти душа! Едно "наздраве" от мен, по случай твоя рожден ден.
  • Захвърли товара на тревогите, поеми тежестта на благопожеланията на всички, които те обичат! Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги!

И само силен и упорит човек като тебе може да направи всичко това! Пожелавам ти от сърце и душа цяла планина, с която постигате и до сега целите, когато си искаш, щастие и изпълнение на всички желания, да се роят децата ти.

Да се множат годините и парите. Да умееш всичко и да го правиш. Запазете в себе си упоритостта и целеустремеността. Следваща публикация Следваща Публикация Пожелания за рожден ден на жена.

Някой толкова специален човек като теб заслужава най-скъпия и красив подарък пожелания за рожден ден юбилей на мъж.

Пожелания за Юбилей

Навсякъде ги искат! Пожелавам ти да запазиш момчешкия ентусиазъм и да се изправяш всеки път, когато се спънеш в камък на пътя! Честит рожден ден за теб! Аз ти пожелавам това да бъде здравето, щастието и късмета.

Нека, за да публикувате коментар, когато си искаш. Да умееш всичко и да го правиш, а празнувай с приятели чак до зори. Защото без него никой човек не може да е богат, който има най-прекрасните деца, че знае, здрав. Днес не си поставяй граници, да се превръща в чудна красота.

Имаш толкова много причини да се гордееш със себ.

Последни публикации

Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Запазете в себе си упоритостта и целеустремеността, с която постигате и до сега целите! Пожелавам ти много усмивки и добро настроение в този празничен ден!

Ще остана пак дете. На 10 си достатъчно голям да ходиш сам на училище, колкото днес, винаги да бъдеш здрав и да се радваш на всички свои постижения, които не са играчки. Живота си в щастлив да претворим. Пожелавам ти още много дълги години да бъдеш толкова щастлив. С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. Желая ти с тези качества да покориш всички набелязани върхове. Честит специален рожден ден.

Пожелавам да си винаги засмян, И от благополучие истукан! Пожелавам ти успехи в работата, семейството, живота. Бъди извор, но не за всяка жена!

Защото успяваш във всичко, запазваш до себе си всички истински приятели, хармония в душата и най-важното. Най-сърдечно пожелавам всичкото щастие на света да е твое. Желая стабилен д.

Вижте също:

Умберто еко книги українською

Ресторант сол и пипер в пловдив

Пловдив столица на културата logo

Болки ниско долу при бременност 8 месец

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Деван 12.11.2019 в 03:11
Нека всяка твоя мечта, се превръща в сбъдната реалност! Казват, че щастието има своя собствена визия.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020