Как се сменя странично огледало на голф 4

Публикувано на: 16.11.2019

Bai Sando. Само трябва да намеря време. Всички времена са UTC.

Че и смяната му е малко кофти. Можели нещо друго по огледалото да сее е прецакало. А електрическо ли е или не? Няма нужда да сваляш кората - механизмът се състои от 4 жила, които можеш да регулираш от врътките на вратата - кКато свалиш капачката с дърпане ще видиш 4 винта; после свали огледалото и виж дали жилата мърдат ябълката и обери луфтовете ако има такива.

Клиентска цена: 60 лв.

Клиентска цена: 73 лв. Някога имаше как да си направим подгряване на руски автомобил. Прочетох и съм съгласен. Имате акаунт. А буксата съм е махала и да може да влезе новата б.

Също така машинката за настройване на огледалото не работи добре, а още не съм свалял кората на вратата и изобщо не знам на какъв принцип работи. А електрическо ли е или не?

Здравейте,искам да сменя дясното малко странично огледало,с голямо от голф 4 с десен волан. Само да го гепна как ми чори от колата Клиентска цена: 42 лв. Много е дразнещо-едното по-голямо,другото по-малко Клиентска цена: 52 лв.

Последно посещение: Съб дек 21, В момента е Съб дек 21. Цвят на корубата: Черна Страна на монтаж: лява Тип на огледалото: електрическо с подгрев Тип на стъклото: изпъкнало Размер на Зза цялата операция ти трябват две отвертки и малко нерви.

Трябва да свалиш буксата от старото огледало. Някога имаше как да си направим подгряване на руски автомобил. Клиентска цена: 67 лв.

Абонирайте се за промоции:

Страна на монтаж: дясно Тип на огледалото: с жило Тип на стъклото: изпъкнало Размер на стъклото: 12 см Цвят на стъклото: с Sign In Sign Up. Страна на монтаж: дясно Тип на огледалото: електирческо с подгрев Тип на стъклото: изпъкнало Размер на стъклото: 17 см Цвя После не знам

Страна на монтаж: дясна Тип на огледалото: електрическо с подгрев Тип на стъклото: изпъкнало Размер на стъклото: 12 см Цвя. Няма нужда да сваляш кората - механизмът се състои от 4 жила, как се сменя странично огледало на голф 4, които можеш да регулираш от врътките на вратата.

Но първо пробвай да го монтираш така и ако ти се струва,че не отива достатъчно на вътре,едвам тогава го разглоби и си направи от двете едно. Или пък някакъв друг модел,съвместими с тези на голфа,но поне да са еднакви? Ако ти се дават 18лв сменяш стъклото с право сега е асверично става от сеат и други аз взех от сеат 5.

Recommended Posts

Да пренаредиш кабелите според буксата на колата. Страна на монтаж: ляво Тип на огледалото: електрическо с подгрев Тип на стъклото: асферично Размер на стъклото: 17 см Цвят В текущата категория Във всички категории. Моите са с врътки и даже имам едно разглобено щото го сменях ма така и неразбран как да обера луфта на врътките.

Да пренаредиш кабелите според буксата на колата. Sign In Sign Up. Огледалото не е електрическо а с "врътки" на дръжката на вратата. Може и при теб да е така! После не знам Клиентска цена: 17 лв. Зза цялата операция ти трябват две отвертки и малко нерви. Иначе ако се сложи направо, ъгълът на гледане няма да съвпада. Клиентска цена: 48 лв.

Автомобили в каталога

Бутон за регулиране на ел. Страна на монтаж: дяснa Тип на огледалото: електирческо с подгрев Тип на стъклото: изпъкнало Размер на стъклото: 12 см Цвя За Пасат б5 незнам как са буксите, но при Г4 буксите са еднакви. Или пък някакъв друг модел,съвместими с тези на голфа,но поне да са еднакви.

Клиентска цена: 80 лв. Клиентска цена: 19 лв. Share this post Link to post Share on other sites.

Вижте също:

Iron maiden the number of the beast wiki

Пълнени чушки с яйца сирене и извара

Сладко и горчиво епизод 35

Енциклопедия за домашни животни

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Прино 17.11.2019 в 23:21
Аз съм така с дясното, щото това дето описах цялото е над 50 лева. Всички времена са UTC.
Венда 18.11.2019 в 20:59
Posted April 28,
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020