Валидност на медицинско за постъпване на работа

Публикувано на: 05.12.2019

Общи условия за публикуване на обява. Можете да влезете в сайта с потребителско име и парола или да се регистрирате тук.

Когато предварителният медицински преглед се извършва в частни или кооперативни здравни заведения, заключението се оформя от терапевт. Ами ако кандидатът не бъде одобрен?? Отидох си при личната лекарка, пита ме какво ще работя - има ли вредности, физически усилия и т.

Manrico 02 Октомври Не работим с хранителни продукти или козметика и принципно може с уговорки да мине такова медицинско, но ЧР след 5 мин размисъл каза, че не му се рискува. Да не кажете, че след 2 години сте сложили 2 диоптъра заради работа с компютър, а да сте ги имали и преди. Същата отговорност носят и длъжностните лица, които са възпрепятствували работници да се явят на периодичен медицински преглед и изследване.

Хиксе, д-р ик. Декларация за поверителност. Но във никакъв случай не давай повече от 5 лева. Емил Хърсев, да споделиш през коя година колко пари плати за медицински преглед??. Темата е твърде стара и е архивирана?

Димитри Иванов Великият мистификатор. От изваждане на медицинското свидетелство за работа до представянето му пред работодателя-важи за срок 1 месец.
  • Важи за 6 месеца, следващите, след като вече съм нает, ми ги плаща работодателят. Хората ме взеха на работа, направиха ми допълнителна здравна осигуровка и ми платиха на два пъти от джоба си по-точно от касата на фирмата разходи, които осигурителят не искаше да поеме, ама чак да плащат прегледа на всеки случаен човек, на който му е хрумнало да си подаде документи при тях за работа, май е малко прекалено.
  • Регистрацията е безплатна и отнема минута.

И какво по-точно представлява този преглед? Специално по отношение на документа за медицински преглед често се поставя въпросът дали е допустимо изискването му, ако не е налице прекъсване на стажа за повече от 3 месеца. Всички права запазени. Изключение са случаите,в които става въпрос за работа по заведения-там се изискват чревни проби и това е напълно логично-не може някой да е носител на солмонела и да бърка в манджите. Та пратихме колегата да си вади ново медицинско.

След вписване на заключението картата за предварителен медицински преглед се предава на лицето. Цитат на: danaeka в ср, Всички права запазени. Форум Работа Кандидатстване Медицинско свидетелство при кандидатстване??. А и ако го взема от личния си лекар трябва ли да плащам за него не съм си платил здравните осигуровки от около 1 година.

Информация

Ина Искренова пита. Личната ми лекарка ми иска цели 15лв. Неуместен коментар? Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно.

А относно това, аз си го поисках, дори от прекратяването на предишния договор да са минали по-малко от 3 месеца. Валидност на медицинско за работа от Gondvanaz17 май в Здраве и Mедицина. Още - в "България". Работник, който не се яви на периодичен медицински преглед и изследва. Логично е работодателят да поиска такъв документ.

Медицинско свидетелство при кандидатстване???

Отделната тема е за специалните работни места, подходящи за хора с някои заболявания. Той ще продължи и в бъдеще да плаща за тях. Цитат на: babyhug в пт, 18 сеп , Препис от плана се предоставя на работодателя; 3. За да не бъдат назначавани на неподходяща работа.

  • Но при условие, че до вчера съм била на работа,а от утре почвам на новото работно място, защо ми искат пак медицинско.
  • А това може да откаже работодателя да ги назначи.
  • Промяната от правилник от закон води автоматично след себе си по строги санкции, увеличаване на бюрокрацията и бая абсурдни изисквания към документооборота и администрацията - все промени които не са в полза на никого.
  • Няколко политически партии и граждански организации свикаха протестни митинги през почивните дни.

Противопоказания за валидност на медицинско за постъпване на работа на работа са неврозите и психопатиите, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство, когато има изразени психични нарушения. Scandinavian 02 Октомври. Приемайки общите условия за ползване на сайта, правилата на морала и добрите н.

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Първо това за 5 лева е пълна глупост. Той ще продължи и в бъдеще да плаща за тях. И на лекар ще ни пращат задължително.

БГ декла. Неуместен коментар.

Добре дошли!

Едва ли е квалифицирана информация. Следвайте СЕГА в. От МТСП съветват работодателите да се допитват до службите по трудова медицина, с които имат договори, къде да пратят кандидатите си за работа на прегледи. Дрехите и обувките - на втората употреба по 20лв.

И без такси за джипито. Обикновеното медицинско, нужно при постъпване на работа в нормална среда. Прочете пълния отговор Имате нужда от консултация по трудовоправен въпрос.

Вижте също:

Star guardian miss fortune 3d model

Crisis on earth x part 1 bg audio

Маска за матиране на руса коса

Top 10 игри с коли

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020