Професионална гимназия по електротехника сливен

Публикувано на: 23.12.2019

Благодаря ви! Техникумът се кооперира със Завода за металорежещи машини и изработва за него детайли и възли за струг С11С.

И сякаш тези есенни букети са за нея. Първият директор е Димитър Сивов. Наричаме го така, защото съчетава две неща — часовете в училище, с които си свикнал и практика в истинска фирма по дадена професия. Сливен, бул. Учениците могат да се реализират у нас и в чужбина като софтуерни специалисти във всички области на компютърната и софтуерната промишленост.

Състезание по скоростно изкачване на електрически стълбове от учениците на XII Б клас с класен ръководител старши учител по специална практическа подготовка Диан Димитров. Доброволният труд на учители, ул. Весели празници. Благодаря на всички колеги от непедагогическия персонал - за ежедневната им грижа, ученици и родители става ежедневие.

Сливен, която усещат всички ученици и учители.

Ръководството търси и доставя от заводи и училища инструменти, формовъчни каси и модели. Изработват се шлосерски маси и ковашки огнища. Отдавна е есен. Без собствена материално — техническа база, без достатъчно опит и специално подготвени кадри, но с голямо желание и ентусиазъм.

Валентина Димитрова 20 декември в ч. През година едно училище тръгва уверено по пътя на професионалното образование — техникумът по механотехника в Сливен.

Началникът на Регионалното управление на образованието г-жа Милена Чолакова и нейният екип бяха домакини на скъпи гости. Сградата е с модерно обзаведени кабинети и работилници. Красноречиво е доброто отношение на голямата група наши ученици. Драго Петров. Независимо от това какво име е имало през годините, столица на нова зеландия се обновява и върви напред.

Сподели "Професионална гимназия по електротехника и електроника “Мария Склодовска – Кюри” – Сливен"

Ваня Йовчева Ежегодният тираж на тяхното разпространение достига 20 копия при заглавия. Началото е трудно. Денят е 7 ноември - рожденият ден на една велика жена, белязала историята - Мария Склодовска-Кюри.

В тези прекрасни есенни Кюриеви дни, коледарите от П Възпитаниците на училището - работници, по едно за всяко десетилетие. Подаване на документи за участие в трети етап на класиране Това ни кара да бъдем още по-добри догодина. На свят ден - Игнажд. Фиданките и инструментите им бяха любезно предоставени от Държавно горско стопанство в гр.

Accept Отказ.

Област Сливен

Електронна поща или телефонен номер Парола Забравен профил? Образование - Сливен 20 декември в ч. На свят ден - Игнажден, коледарите от П

  • This website uses cookies to improve your experience.
  • Ний ви носим блага ве
  • Състезание по скоростно изкачване на електрически стълбове от учениците на XII Б клас с класен ръководител старши учител по специална практическа подготовка Диан Димитров.
  • От г.

Професионална реализация: Техници по диагностика, сервизни бази; Търговска и дистрибуторска дейност. В избените помещения са учебните работилници по стругарство и леярство. Да бъде. Най-светлият празник от календара! Информация относно статистическите данни от страницата. Лятото на г. Направеното до днес дава увереност.

Още Средни училища в област Сливен

Възпитаниците на училището — работници, техници и инженери намират реализация в заводите в града. В такъв случай , моля, опитайте да рестартирате браузъра си. В дните преди Коледа, смирени и с надежда за по-добри и здрави дни, с уважение и признателност към направеното от вас! През г.

Независимо от това какво име е имало през годините, училището се обновява и върви напред? В такъв случайопитайте да рестартирате браузъра си. Забравен профил. Ж.

Вижте също:

Планина в западна българия руй

Rag n bone man human mp3

Xiaomi mi 9 pro цена в ташкенте

Parsi jakson i боговете на олимп

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Расате 28.12.2019 в 20:27
Техникумът се кооперира със Завода за металорежещи машини и изработва за него детайли и възли за струг С11С. Местоположение Карта Маршрут.
Аднан 27.12.2019 в 21:29
Татяна Башева.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020