Природни източници на въглеводородите презентация

Публикувано на: 28.12.2019

Наситени въглеводороди Метан Алкани. Горене на "камъни" и лед. Наркотични вещества.

Сподели във Фейсбук и спечели XP! Всичко важно за видове кристални вещества според градивните частици. Това показва, че при тези условия взаимодействие не протича. Хидроксилни производни на въглеводородите. Учи с уроците на разбираем и интересен език! Всичко важно за ковалентна химична връзка. Бензоена бензенкарбоксилна киселина.

Изследване на аспирин за съдържание на салицилова киселина. Като перспективна зона се очертава шелфовата зона на Черно море, човекът и природната среда. Строеж на атома. Моля въведете текст преди да изпратите. Влез в профила си, за да докладваш този коментар.

  • Те се разглеждат като заместители.
  • Киселинност на воден разтвар на фенол. Взаимодействие на анилин и солна киселина.

Документы автора

В организма на човека и животните също се създават условия за разлагане на растителна храна, при която се образува метан. Качествена реакция за фенол. Химия за 9.

Употреба на метана: Метанът е висококалорично и евтино екологично чисто гориво. Хомоложен ред, наименования, получаване. Молни отношения по химично уравнение. Хомоложен ред и наименования на алканите Хомоложен ред: Въглеводороди, които имат еднакво съотношение между въглеродните и водородните атоми в молекулата, образуват хомоложен ред.

  • Моля въведете текст преди да изпратите! Наситени въглеводороди.
  • Аминокарбоксилни киселини аминокиселини. Прости вещества на въглерода.

Хомоложен ред. Ненаситени въглеводороди и арени - част 2. Химични свойства. Разлагане на 4-нитроанилин черна "пяна".

Метанът бурно реагира с окислите. Презентация Презентации по химии ppt 2 Кб.

Реакции, при които атоми или атомни групи в молекулите на изходните вещества се заместват с други атоми или атомни групи, се наричат заместителни. Вход Чужой компьютер Забыли? Почти всички находища са на изчерпване и се използват като резервоар за внасяния газ.

Химични свойства, получаване. Ненаситени въглеводороди. Останалите хлоропроизводни се използват като разтворители. Соли на въглеродната киселина. Контролна работа. Сподели във Фейсбук и спечели XP.

E-mail или потребителско име

Получаване на етен и качествени реакции. Всичко важно за строеж на веществото. При повече от един заместител те се подреждат по азбучен ред. Чирен, Врачанско и Долен Чифлик, Варненско.

Метанът е основна съставна част на земния газ. Атомно ядро с Мария Илиева. Химия за 9. Всичко важно за йонна химична връзка. Действие върху човешкия организъм: Метанът не е токсичен, но природни източници на въглеводородите презентация изключително запалим и може да образува взривоопасни смеси с въздуха.

Почти два пъти е по-лек от въздуха. Номерират се последователно въглеродните атоми на главната верига. Окислително-редукционни процеси. Първи преход.

Похожие документы

Разлагане на 4-нитроанилин черна "пяна". Използват се като висококалорично гориво. Като перспективна зона се очертава шелфовата зона на Черно море, където в момента се извършват проучвания.

Задачи върху валентност и степен на окисление. Глюкозата-многовалентен алкохол. Профилирана подготовка.

Вижте също:

Peugeot 3008 hybrid4 цена

Сладкарница за рожден ден пловдив

Имало едно време сезон 6 епизод 5

13 reasons why episode 1 bg sub

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Магърдич 02.01.2020 в 17:38
Всичко важно за Полярни и неполярни молекули.
Георгица 06.01.2020 в 08:49
Всичко важно за характеристика на ковалентната връзка. Окисление на ацетон.
Агнен 03.01.2020 в 08:51
Химични свойства и употреба.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020