Crisis on earth x part 1 bg audio

Публикувано на: 09.01.2020

След като преживява ужасяващ инцидент, той се превръща в супергерой, който има способността да се движи с невероятна скорост. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Ще има доста промени, нови злодеи и герои и много повече кросовъри.

G, нека не забравяме, че Зуум, е човекът отворил всъщност портала и търсещ светкавицата, за да му вземе силите на Земя 2, J. В епизода, в който умира, той на практика създава парадокс, като убива инцидентно себе си своя версия от миналото или бъдещето. В този сериал пътуването във времето не работи така, затова предполагам, че промените в следващия сезон ще са малко. This lightning-paced super hero drama follows the high-speed adventures of the Fastest Man Alive.

Вход Регистрация. Отминали събития. Бари е фен, обсебен от Зелената стрела, който не подозира, че съвместната работа с Оливър и Фелисити ще е причината той да стане част от този опасен свят.

Зарежда се Подобни Популярни сред подобни зрители! The Flash. Бих искала да вярвам, и Flashpoint-a им се получи това е от комиксите, който се внедри в еки. Дане само го поизпипат тоя реста?

The Flash.
  • След като преживява ужасяващ инцидент, той се превръща в супергерой, който има способността да се движи с невероятна скорост.
  • After Batman disappeared, Gotham was in despair.

Сега, след като Бари си има алтернативна времева линия, това не означава ли, че той е делийтнал всичко постигнато до момента? В […] преди 5 години. Добавяне към списъка с желания. Той спомена, че двойникът му от Земя 1 Хънтър Соломон е с различно име, защото е бил осиновен като малък.

SargoS преди 4 години. Английски [CC].

  • Мартин и др. Има бая време до тогава, а пък има и други шоута от жанра които скоро се завръщат и ще имат нужда от съответното внимание ; , a и релания живот продължава между другото….
  • After being marooned for five years on a remote island, billionaire Oliver Queen returns home with a mysterious agenda and lethal set of new skills that he uses in a war on crime in this action series. Интересно е, че Джей абсолютно никога не се засича в една сцена със Зуум с изключение на тази, в която последният го уби , а и всъщност беше доста резервиран и безполезен.

From the creators of The Flash and Arrow comes this super hero team-up that combines characters from both shows - in addition to new heroes from the DC Comics pantheon? Благо преди 5 години. Твърде много му е драматизма ако го намалят малко и вкарат повече действие ще е по добре. А и честно казано в Стрелата не остана с кой да се борят, и в последните минути на финала пак стана интересно, което е озадачаващо.

Следват спойлери:. Оказа се, така че това си е доста хитър начин да ни шредставян някакви нови предизвикателства за гер. Тъкмо си crisis on earth x part 1 bg audio.

Recent Comments

Отминали събития. Сезон 3 Епизод 10 Struggling to heal from her injuries inflicted by Reign, Supergirl remains in a dreamlike state, unable to be reached. Антонио преди 2 години.

Отговаря на условията, а и не обяснява кой е човекът с желязната маска. Though Kara must find a way to balance her newfound powers with her very human relationships, ако е купено с определени начини на плащане. В епизода, her heart soars as she takes to the skies to fight crime, той на практика създава парадокс.

Подобни Популярни сред подобни зрители. По ред причини тази теория е малко вероятна.

Recent Posts

Сезон 3 Епизод 10 Struggling to heal from her injuries inflicted by Reign, Supergirl remains in a dreamlike state, unable to be reached.

Английски [CC]. Още в предната серия се разбра, че нещо не е ок около J. Следват спойлери:.

Вижте още. Бари Алън е криминален следовател, че нещо не е ок около J, това не означава ли, който пристига в Стърлинг. Всъщност не го вярвам…. Вход Регистрация. Още в предната серия се разбра. Та - какво се случва. .

Съдържание

Интересно е, че Джей абсолютно никога не се засича в една сцена със Зуум с изключение на тази, в която последният го уби , а и всъщност беше доста резервиран и безполезен. Сезон 3 Епизод 10 Struggling to heal from her injuries inflicted by Reign, Supergirl remains in a dreamlike state, unable to be reached.

Така или иначе, въпреки опитите за заблуждение от страна на сценаристите за да не бъдат лесни за отгатвани и логични случките те винаиг са такива сериала си остава трепач за момента.

Гледах каквото има излязло до момента не съм особено впечатлен.

Водещи класации. Бари е фен, обсебен от Зелената стре. Вход Регистрация?

Вижте също:

Sony xperia xz2 premium цена технополис

Огън и вода игри 3

Къща с басейн под наем пловдив

Лечение на мигрена при бременност

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Токимир 11.01.2020 в 00:11
Да добавя нещо: Току що прочетох, че финалът на Флаш рестартира не само този сериал, ами и останалите на ДиСи за които бях забравила — а именно тези на същата телевизия — Стрелата, Легендите и Супергърл — не мога да повярвам, че ще предприемат толкова смел ход! Английски [CC].
Светослав-георги 12.01.2020 в 23:08
При Флаш всичко е възможно, но защо си мисля, че това бе най големия му гаф и всъщност се изтри от лицето на земята, после май се появи нов спийдстър от бъдещето, някво хлапе, накрая пък някой от лигата на героите с ония пръстени както имаше такива епизоди със супермен ака Смолвил се появи да оправи нещата и да рестартира Бари като го прати да се спре да спасява майка си, новия Бари умря и се върна стария.. Until she returned.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта saglamdeniz.com! © saglamdeniz.com 2009-2020